Logo


NOVEDADES NOTICIAS FORO USUARIOS BUSQUEDAS ENCUENTROS REVISTAS ENLACES
  Castellano Usuaris : 550         ¿Ha oblidat la clau?, premi aquí Català  
Registrate aqui
 
 
REVISTES
RECERCA RÀPIDA

   << Anterior    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 


  REVISTA INFOPLACA Nº 51

Revista Infoplaca número 51. DESEMBRE 2009 Amb 7 fitxes per al Catàlec i 5 de Trobades.


  REVISTA INFOPLACA Nº 50

Revista Infoplaca número 50. OCTUBRE 2009 Per als col.leccionistes del món del Cava. Abm 7 fitxes per al Catàlec i 3 de Trobades. Amb aquest nº fem els DOTZE ANYS al servei del col.leccionisme de Plaques de Cava. El primer número d´Infoplaca va aparèixer el mes de juny de 1998.Teniá 24 pàgines, 20 en blanc-i-negre i 4 a color. A més de donar notícia de les últimes novetats ( 12 plaques ! ), s´hi publicaven reportatges sobre les plaques de l´Argentina, les caves Veuve Clicqot i el col.leccionisme de flans...etc.


  REVISTA INFOPLACA Nº 49

Revista Infoplaca número 49. JULIOL 2009. Any Dotzè. Per als col.leccionistes del món del Cava. Amb 9 fitxes per al Catàlec i 3 de Trobadas. *** Se recuerda a todos los interesados, que para que podamos publicar sus placas en Infoplaca y en Recull de Plaques Diverses, es imprescindible nos hagan llegar ejemplares de las mismas, para su tratamiento e inclusión en nuestra revista ***En todo caso, la inclusión es GRATUITA. También,rogarles nos hagan llegar con tiempo suficiente, la notifica de las trobadas que desean realizar, a fin de incluirlas tanto en nuestra revista, como en el calendario electrónico en nuestra especializada "Infoplaca en Internet". Y, finalmente, ya comienzan las vides a sentir la primavera, y veo desde mi despacho, como va cambiando el color del horizonte, que paulatinamente va tornándose verdoso, sobre las cepas que engendran los nuevos paladares.


  REVISTA INFOPLACA Nº 48

Revista Infoplaca número 48. MAIG 2009. Any Dotzè. Per als col.leccionistes del món del Cava. Amb 7 fitxes per al Catàlec i 5 de Trobades. Darrers descobriments de material antic en cava amb tap corona. Marques, "marques" i marques ? Algunes consideracions sobre les Plaques Especial Trobada ET


  REVISTA INFOPLACA Nº 47

Revista Infoplaca número 47. FEBRER 2009. Any Dotzè. Per als col.leccionistes del món del Cava. Amb 10 fitxes per al Catàle i 2 de Trobades. Co.leccionistes al Canal 33.


 << Anterior    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12